ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 25510 20496

Τρόποι Αποστολής

1) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ  :  14ης ΜΑΙΟΥ 36-38 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

2) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER :

ME ΧΡΕΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 2 ΚΙΛΑ (ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΔΕΜΑΤΟΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ) 3,50 ευρώ ΚΑΙ 1,30 ευρώ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΟ!

(πχ. ΒΑΡΟΣ ΔΕΜΑΤΟΣ 1,950 ΚΙΛΑ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ 3,50ευρώ , ΒΑΡΟΣ ΔΕΜΑΤΟΣ 2,200 ΚΙΛΑ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ 4,80ευρω, ΒΑΡΟΣ ΔΕΜΑΤΟΣ 4,100 ΚΙΛΑ ,ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ 7,40ευρώ!

ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ : ΜΗΚΟΣ*ΠΛΑΤΟΣ*ΥΨΟΣ / 5000 KAI ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ,ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΔΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ,Η ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ : + 2,80ευρώ    (πχ. ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΔΕΜΑ ΒΑΡΟΥΣ 3,50ευρώ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ =6,30ευρώ)

ΣΑΒΒΑΤΑ, ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ,

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ 45ευρώ ΚΑΙ ΠΑΝΩ (μη συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών) Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ Ή ΜΕΣΩ PAYPAL Ή ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ , Η ΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ +2,80ευρώ ,ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΟΥΣ ΧΕΡΣΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ!

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΕΜΑΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 1-3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2-10ΜΕΡΕΣ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER Ή ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ!

TO cakegallery.gr ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ ( ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ,ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ Κ.Α.)

3) ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΜΑΤΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΚΑΙ Η ΧΡΕΩΣΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ!

4) ME ETΑΙΡΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (COURIER) THΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ:

ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ,ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ

ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ,ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ Ή PAYPAL Ή ΚΑΡΤΑ

5) ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14:00 ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10:00 ,EKTOΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΜΗ!!

X